Opsteek- & Bruidskapsels

Het team van kapsalon ‘De Kapperij’ is gespecialiseerd in Opsteek- & Bruidskapsels.

Voor de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk onvergetelijk uit zien. Om helemaal te kunnen stralen wil je daarom het perfecte kapsel. Voor het beste resultaat adviseren wij om een proefkapsel te komen maken. Over het algemeen doen we het proefkapsel 6 weken van te voren, maar met kort haar kan het gunstiger zijn om 12 weken voor het bruidskapsel af te spreken. Dit voor het geval je een nieuwe coupe wenst en het haar nog iets aan moet groeien. Het knippen en kleuren van het haar wordt doorgaans 2 weken van tevoren gedaan.

Van elk haartype kun je een prachtig bruidskapsel maken of je nou kort, half lang of heel lang haar hebt!

De mogelijkheden die er zijn met de verschillende haartypen:

Kort haar:
Met kort haar kunnen we je omtoveren tot een stijlvolle bruid, niet door er een hoog op geföhnd kapsel van te maken, maar door het haar in een mooie coupe te knippen en het haar in mooie, subtiele kleurtinten te verven! Tevens kunnen we bij kort haar net zo goed mooie accessoires in het haar toevoegen zoals een mooie sluier, diadeem of subtiele pareltjes.
Een indicatieprijs voor het föhnen en opmaken van een ‘korthaar’ bruidskapsel is € 39,-.

Half lang haar:
Als je haar tot boven je schouder is, maar je zou het wel graag opgestoken willen hebben is dat meestal geen enkel probleem! Door optimaal gebruik te maken van de lengte van het haar kunnen wij het haar eenvoudig langer doen lijken. Om een bruidskapsel van half lang haar in te zetten, zijn wij over het algemeen anderhalf uur bezig. De indicatieprijs daarvoor is € 70,-.

Lang haar:
Van lang haar kunnen wij de meest mooie creaties maken! Los, half opgestoken, in de krul, klassiek of stijlvol, er zijn vele mogelijkheden! Ook is het mogelijk om je eigen accessoires mee te nemen. De indicatieprijs voor het inzetten van een ‘langhaar’ bruidskapsel is € 100,- omdat we daar over het algemeen twee uur mee bezig zijn.

Proefkapsel:
Voor het proefkapsel nemen we altijd uitgebreid de tijd zodat het volledig naar je zin is. Mocht je zelf al een idee hebben van hoe je het haar graag zou willen hebben, dan is het fijn ons daar van te voren over te informeren. Hierdoor kunnen wij beter inschatten hoeveel tijd we voor het kapsel in moeten plannen. Mocht je geen idee hebben, dan plannen wij de tijd voor het proefkapsel ruim in zodat je ruimschoots de tijd hebt om je voorkeuren aan te geven. Tijdens het zetten heeft u ook alle tijd om aan te geven of je het haar toch liever iets platter, boller, strakker of nonchalanter wilt hebben. Uiteindelijk is het ons doel natuurlijk om het haar zo volmaakt mogelijk te maken voor een onvergetelijke dag.

Vaak krijgen wij vooraf, per mail of via de telefoon, de vraag wat een bruidskapsel of proefkapsel gaat kosten. De prijs is voor ons moeilijk om aan te geven omdat het van veel factoren afhankelijk namelijk: de dikte van het haar, de lengte van het haar, of het haar gekruld is of steil en hoelang wij er mee bezig zijn. Wel kunnen we je een betere prijs indicatie geven als je even langs komt, zodat wij je haar kunnen zien en voelen. Het proefkapsel is over het algemeen net iets duurder dan het bruidskapsel omdat we daar meer tijd voor overleg inplannen.

Bruidskapsel aan huis:
Bij bruidskapsels is het mogelijk om het haar in de kapsalon te laten kappen of bij je thuis. In dat geval hanteren wij een ander starttarief, het is namelijk afhankelijk van waar je woont. Het opmaken van je bruidskapsel in de kapsalon is handiger, omdat we dan alles bij de hand hebben.

Gala-/Opsteekkapsels:
Ook voor het knippen, kleuren en opsteken van galakapsels kunt u bij ons goed terecht. Omdat een galakapsel in vergelijking met een bruidskapsel minder lang hoeft te zitten kost het ons minder tijd om het haar op te steken. De prijzen zijn hier dan ook op aangepast.

Je bent van harte welkom om binnen te lopen en een kijkje te nemen in ons bruidsmodellenboek. Hierbij kunnen wij je voorzien van verder advies betreffende het kapsel. Verder is het ook mogelijk om naast het bruidskapsel je bruidsmake-up te laten verzorgen.