Dames

De Kapperij bestaat al meer dan 40 jaar. Onze klantenkring is opgebouwd uit klanten van jong tot oud en verschillende generaties uit hetzelfde gezin.

Het team wil graag dat iedere klant er goed uitziet en heeft hiervoor de beschikking over verschillende behandelingen. Iedere behandeling wordt afgestemd op de wensen van de klant en de mogelijkheden van het kapsel. De volgende behandelingen zijn bij ons mogelijk:

Knippen
Als u geknipt wordt kunt u ervoor kiezen om na die tijd gedroogd te worden. U krijgt wat Mouse-Wax en lak in het haar, zodat het haar er die dag goed uit ziet. De knipprijs is inclusief deze behandeling.

Föhnen
U kunt ook kiezen om na het knippen geföhnd te worden. Na het föhnen wordt het haar d.m.v. touperen en de krultang verder in model gebracht en met haarlak wordt ervoor gezorgd dat het helemaal af is. Het haar kan dan ongeveer een week in model blijven zitten.

Spoeling
Een spoeling is anders dan verf. In tegenstelling tot verf zit er geen ammoniak in waardoor uw haar wel donkerder van kleur kan worden maar niet lichter. De spoeling blijft 6 tot 8 weken zitten en vervaagt langzaam.

Verven
Verven is in elke kleur mogelijk, van zwart tot rood, van bruin tot blond. Er zijn veel behandelingen mogelijk bij ons. De prijs wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid verf die nodig is om uw haar te kleuren. Wij geven u graag advies en een adviesprijs. Wel is het noodzakelijk dat u even langs komt, zodat wij uw het haar kunnen zien.

High- of lowlight’s
Hierbij worden streepjes blond of donker in uw haar aangebracht. Dit kan over het gehele kapsel of alleen een paar streepjes bovenop voor een speels effect.

Twenty yet
Dit is een grove permanent, die ongeveer 3 maanden blijft zitten. Dit is ook afhankelijk van hoe grof de permanent is. De twenty yet hoeft u niet helemaal uit te föhnen en is wat natuurlijker dan een gewone permanent. De twenty yet wordt met een papillot ingedraaid.

Permanent
Dit is de ouderwetse permanent. Deze permanent geeft een hele stevige fijne krul, waar u maandenlang plezier van heeft.

Ontkroezen
Met Extenso kunnen wij kroeshaar meer handelbaar maken. Het haar wordt zachter van structuur zodat u het beter kunt stylen. Het ligt aan de lengte van uw haar hoelang het glad blijft zitten, kort haar ongeveer 3 maanden.

Kleine gezichtsbehandelingen
Achterin de kapsalon hebben onze kapsters Caithlin en Sandra hun eigen stoel waar ze gezichtsbehandelingen kunnen geven. Deze gezichtsbehandelingen zijn bijvoorbeeld het harsen van overtollige gezichtsbeharing of het epileren en verven van wenkbrauwen. Ook zijn Caithlin en Sandra gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up voor bijvoorbeeld een feestje of een bruiloft.