SoColor Beauty en Color Sync

Van Matrix hebben wij een zeer grote productlijn met bijvoorbeeld een verf die 100% grijs haar dekt. Tevens heeft Matrix een spoeling tegen grijs haar die er niet na 10 wassingen uit is maar die langzaam vervaagt in 6 tot 8 weken. Op die manier kom je niet of nauwelijks met uitgroei te zitten. Het product is ook  geschikt voor de gevoelige huid want het is ammonia vrij.

Matrix heeft ook de Biolage lijn welke helemaal gebaseerd is op natuurlijke producten.

SoColor beauty is ontwikkeld met de meest geavanceerde technologie op het gebied van permanente haarkleuring. Gepatenteerde uitgebalanceerde pigmenten zorgen voor een langdurige stralende kleur en een uitstekende grijsdekking. Dankzij de verzorgende werking van het beschermend dubbelwerkend kationisch verzorgingscomplex wordt het haar zijdezacht en krijgt het een schitterende glans.

Laat Matrix Color Sync je verrassen met een onovertroffen glans en prachtige kleurresultaten. Matrix Color Sync is de eerste demi-permanente kleuring met het gepatenteerde Ceramide Conditioning Complex voor een fantastische glans en verzorging. Matrix Color Sync – 43 schitterende kleuren, Clear en 3 Boosters voor nog meer creativiteit en consistente resultaten. Matrix Color Sync is een ammoniakvrije demi-kleuring die zacht is voor het haar. Als u op zoek bent naar veelzijdige en schitterende kleur dan is Matrix Color Sync de ideale oplossing. De verzorgende formule geeft het haar een egale en dekkende kleur terwijl het haar wordt gevoed.